All kärlek är bra kärlek(?)

Niclas Strindell

En just nu sjukskriven pastor och före detta entreprenör som med glädje coachar tre företagsstartande söner. Ständig beundrare av min hustru Marianne.
Dela gärna dina tankar och reaktioner i en kommentar nedan eller genom att dela på sociala medier (knapparna ovan).

Du gillar kanske också...

 • Melanie Mattsson

  Hej!

  Vet väl egentligen inte vad jag ska säga… Såg någon dokumentär om det på TV och blev rätt illa mående faktiskt. Dokumentären handlade väl om syskon som kommit ifrån varann och sedan återförenats i vuxen ålder men… Hallå! Något fel måste det ju ändå vara på dom, eller?

 • Pingback: All kärlek är bra?! « Melanie S K Mattsson()

 • En del uttalanden får en verkligen att fundera på varför man måste genomgå en hindersprövning innan ett giftermål. Det är klart att i detta känslokalla samhälle där sex är ett lättvindligt uttryck för känslor och behov av närhet samtidigt som man inte ens ska reflektera över en abort, spelar det då någon roll? Problemet verkar i detta resonemang löst, eller?
  Nja, vissa gränser är till för att inte passeras, men till dig som passerat en gräns, finns än så länge en väg tillbaka! Guds nåd och kärlek är inget som förändras, Jesus älskar dig precis som du är, och vill forma dig till det som Han har tänkt för dig! Än finns det tid för förlåtelse och upprättelse!
  Gud välsigne dig! / Johan

 • Niclas

  Hej Melaine och Johan, och välkommen till min blogg!
  Jag förfäras väl inte så mycket över vad det aktuella syskonparet har gjort som över dem som i media driver kampanj för hedonism och använder ”kärlek” som argument.